MXP alap szolgáltatások

Az MXP belföldi futárszolgálat a csomagszállítást rendkívül gyorsan és egyszerűen akár egy munkanap alatt elvégzi. A csomagok felvétele egy meghatározott időben, illetve helyen megy végbe, az azt követő munkanapon pedig az MXP már a kívánt célhoz is tudja szállítani épségben a csomagot. Minden csomagra egy vonalkódos cím kerül, ami alapján nyomon lehet követni azt a szállítás alatt.

Az MXP alap szolgáltatások közé tartozik a háztól házig kiszállítás, valamint az is, hogy ha rossz címre küldi el a csomagot, akkor másodszor, illetve harmadszor is lehetősége van arra, hogy a jó helyre küldje el a csomagot. Ha Budapesten belül szeretne valamit küldeni, azt mi olcsóbban tudjuk biztosítani, de a határidők és más jellemzők ugyanazok, mint akkor, amikor például vidékre szállítunk. Az utánvét kifizetése megtörténhet akár a kiszállítást követő napon, és az utánvétet akár készpénzben is elszámoljuk. Egy küldemény maximális súlya 40 kg lehet, hosszúsága pedig maximum 140 cm. 50.000 forintig terjedően küldeményenként értékgaranciát is vállalunk.

Az időben történő kiszállítás garantált, a fuvarlevél kitöltő program teljesen ingyenes, a szállítás összegét ki lehet fizetni a futárnak feladáskor, illetve kézbesítéskor is, és arra is van mindenkinek lehetősége, hogy a kiegészítő szolgáltatásokat igénybe vegye. Érdemes tehát az MXP futárszolgálatot választani, mert rendkívül megbízható és gyors szállítási szolgáltatásokat tudunk biztosítani magas minőségben. Amennyiben többet szeretne megtudni alap szolgáltatásainkról, vagy ha az árakat tekintené meg, érdemes fellátogatni weboldalunkat a mixpakk.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk, ezt is megteheti, csak forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@mixpakk.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a +36 70 33660 29 telefonszámot is.