Tanösvény, a különleges fauna és flóra megismerésére

A tanösvény szó magában hordozza a jelentését. Egy ösvény, melyen haladva tanulhatnak az arra járók, hasznos információkat szerezhetnek az adott területről. Gyerekek számára különösen remek kirándulóhely egy tanösvény, hisz a friss levegőn való nagymozgás, a tudásszomj oltásával egybekötve a lehető legjobb, amit egy gyermek kaphat, tapasztalhat.

A kisvárdai EKO Park területén egy módfelett gazdag és különleges tanösvény várja, hogy a gyerekek és felnőttek meghódítsák. A természet annyi csodát rejt, hogy az ember nem győzi felfedezni. Az EKO Parkban remek lehetőség kínálkozik erre. Madarak dalolása, a talajon folyóként elterülő virágok látványa, a fák susogása mind garantálják a nyugodt, festői környezetet és a természettel való tökéletes kapcsolódást. A tanösvény egy lehetősége annak, hogy az ember, s az őt körülvevő fauna és flóra kicsit egybeolvadjon, balanceba kerüljön. Emellett tökéletes helyszíne a kütyükkel, zsongással, kapkodással teli világtól való elszakadásnak.

A tanösvény csak az egyik lehetőség, az EKO Parkban töltött idő eltöltésére. A kultúra kedvelői élethű bemutatásokon keresztül ismerhetik meg az amerikai indiánok, továbbá hun, afrikai és indiai törzsek életmódját és hagyományait. Akik vízre vágynak, azoknak az Aquacinema nyújthat örömteli pillanatokat, a Cinemaqua pedig a filmvilág szerelmeseit várja ölelő karokkal és számos érdekességgel. Legyen szó, családi, baráti vagy osztálykirándulásról, ez a hely remek úti cél! Az ekopark.cinemaqua.hu oldalon részletesen olvasható, hogy a Natúrpark, illetve Kisvárda területén milyen lehetőségek várják a látogatókat. Mindemellett pedig a szervezők örömmel segítenek a felmerülő kérdésekben, valamint a programszervezésben. Forduljanak hozzájuk bizalommal!