Teljes juhistálló épület jó áron

A juhistálló egy mezőgazdasági épület, amelyet általában gazdaságokban helyeznek el juhok tartására. Az istálló önmagában olyan építményeket jelent, amelyekben állatállományt tartanak, beleértve a szarvasmarhát és a lovakat, valamint felszerelést és takarmányt, valamint gyakran gabonát.

Juhistálló rendelhető a gravetti.hu weboldalon, tehát ha ön is tart juhokat és szeretne egy minőségi istállót, akkor itt a helye weboldalunkon.  A Brit-szigeteken a juhistálló kifejezés főként a csépeletlen gabona és takarmány tárolására szolgáló szerkezetekre korlátozódik, a byre vagy shippon kifejezéseket tehénmenhelyekre alkalmazzák, míg a lovakat istállóként ismert épületekben tartják. A szárazföldi Európában azonban az juhistállók gyakran olyan integrált struktúrák részét képezték, amelyeket melléklakásoknak neveztek. Ezenkívül a juhistállók használhatók felszerelések tárolására, fedett munkahelyként és olyan tevékenységekre, mint a cséplés. A modern juhistálló nagyrészt a háromhajós, közismert nevén tizedes csűrből vagy kolostori juhistállóból fejlődött ki.

A folyosós juhistálló általában nagy bejárati ajtókkal és átjárófolyosóval rendelkezett a megrakott kocsik számára. A központi oszlopok közötti vagy a folyosókban lévő tárolópadlókat öblöknek nevezték (a közép-francia moye szóból). A fő típusok az oldaljáratos nagyméretű juhistállók, a központi bejáratú kompakt juhistállók és a keresztjáratos kisebb juhistállók voltak. Ez utóbbi Kelet-Európában is elterjedt. Amikor kőfalakat alkalmaztak, a folyosós faváz gyakran átadta helyét az egyhajós épületeknek. Amennyiben ön is szeretne odahaza egy minőségi juhistállót nézzen be hozzánk a gravetti.hu-ra. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha kérdései lennének az árakkal kapcsolatban.