China Glaze – Happy HoliGlaze kollekció

This post is also available in: English

Untitled-2

Már a legeslegelső promo képek után meg voltam teljesen hülyülve a China Glaze karácsonyi kollekciójáért. Nem lesz nehéz kitalálni, miért: körömlakk + China Glaze + karácsony + csillámok + glitterek + havas körömlakk + jegesmedvék. Ebben a kollekcióban minden van, ami csak kellhet.

Tudtam, hogy nem fogom tudni visszafogni magam, mire ideérnek. És így is lett. Tíz lakkot már az első körben megvettem, majd egyet közülük el is ajándékoztam hirtelen, végül a Nailland Hungary felajánlotta, hogy a hiányzó 3 lakkot is a rendelkezésemre bocsátják, hogy megszülethessen a mai poszt. Ma ugyanis megmutatom az ÖSSZESET egyszerre. ;)

Finis szerint csoportosítottam őket, jöjjenek először a foil finisűek.

china glaze happy holiglaze collection

Santa Red My List, Mingle With Kringle, Elfin’ Around, So Blue Without You, Just Be-Claws

Just Be-Claws

A kollekció kötelező pirosa, de nem ám egy uncsi krém, hanem csillámokkal megbolondított ragyogó mélypiros. Fantasztikusan pigmentált, egy rétegben fed (a képeken kettőt láthattok), könnyen kenhető, gyorsan szárad. Le a kalappal, tökéletes minőség és ragyogó szín. Igazi karácsonyi piros.

IMG_4304

Just Be-Claws

Santa Red My List

A karácsonyi püspöklila is megjelenik a kollekcióban. A finis, az állag és a minőség ugyanaz, mint az előző lakk esetében. A kettő közül soha nem tudnék dönteni, hogy melyik a szebb. A minőségükről pedig tényleg csak áradozni lehet.

china glaze happy holiglaze collection

Santa Red My List

Elfin’ Around

Ő az első, akit gond nélkül ott hagytam. Egyszerűen nem győztek meg a róla látott swatch-ok, plusz a fenti két lakk sokkal jobban tetszett, így inkább őket vettem meg. És újra őket venném meg. Bár meg kell jegyeznem, hogy az Elfin’ Around is meglepően tetszett, mikor felkentem. Persze az ajándéklakkal hajlamos az ember lánya kicsit elfogult lenni, meg hát ez az elfes téma is közel áll a szívemhez. A minősége neki is fantasztikus, egy réteg kell belőle, a második már csak hobbi.

china glaze happy holiglaze collection

Elfin’ Around

Mingle With Kringle

Nem kell még egy arany lakk, neeeeeeeeeeem. Dehogynem! Mert ez nem sima arany, hiszen apró bronzos csillámok is vannak benne, ettől lesz olyan igazi kandallós, tüzes, pokrócos, jóllakottan ülök a fa mellett és megy a tévében a Reszkessetek betörők! és annyira szeretem nézegetni a körmeimet hangulata. Két réteg kell belőle a tökéletes fedéshez.

china glaze happy holiglaze collection

Mingle With Kringle

So Blue Without You

Ilyen kéket azért ritkán lehet látni egy karácsonyi kollekcióban, talán ezért is tetszik annyira. A lakkokat amúgy a lánybúcsúm napján vettem és mivel aznapra kék lakk volt szigorúan előírva, így ő volt az első, akit kipróbáltam a kollekcióból. Két rétegben fed és olyan imádnivalóan nem fér bele a koncepcióba, hogy nem tudom nem szeretni. :)

Nem bírtam ki, hogy ne kenjek fel rá egy kis Your Present Required glittert is, de róla később bővebben is.

china glaze happy holiglaze collection

So Blue Without You

Jöjjenek a mikroglitterek. *_*

china glaze happy holiglaze collection

This Is Tree-Mendous, Put A Bow On It, All Wrapped Up

Put A Bow On It

Igazi magenta mikroglitter. Nyami. Három réteg után fed rendesen, egy rétegben pedig fedőlakként használható. Határozottan feltűnő darab, nem lehet szó nélkül elmenni mellette.

china glaze happy holiglaze collection

All Wrapped Up

Szintén mikroglitter, egy még elképesztőbb színben. Ez a kicsit lilás kék teljesen felborítja a lelki egyensúlyomat, egyik évben csak ilyen színű díszeket szeretnék a karácsonyfára tenni. Meg mindenre, amit csak fel lehet dekorálni. Szintén 3 réteges a kicsike. Szerintem amúgy ilyen színe lenne a ‘Csendes éj’-nek, ha daloknak lenne színe.

china glaze happy holiglaze collection

This Is Tree-Mendous

Ő a második lakk, amit magamtól nem választottam, lebeszéltem magam, hogy zöld, meg van is hasonlóm, meg ugye nem akartam az összes lakkot megvenni, így valakinek maradnia kellett a Nailland-ben. Pedig ő az egyetlen többszínű mikroglitter a 12 lakk között, méghozzá aranyat kevertek a zöld mellé! Nagyon tetszik felkenve, imádom! Most már soha nem fog kiderülni, hogy visszamentem volna-e érte, de nagyon nagyon nagyon örülök, hogy mégis az enyém lett, mert határozottan rossz döntés volt otthagyni. Az egyik kedvencem az egész kollekcióból. Két réteg elég belőle.

china glaze happy holiglaze collection

This Is Tree-Mendous

Éééééés a glitterek. :)

china glaze happy holiglaze collection

Bells Will Be Blinging, Be Merry, Be Bright, Your Present Required

Your Present Required

Őt is ott akartam hagyni. Becsszó. Úgy mentem oda múlt hét szombaton, hogy glittert nem veszek. GLITTERT NEM VESZEK. Japersze. Amint kézbe vettem az üveget, tudtam, hogy végem. Tudtam, hogy ha netán még csak soha fel sem kenem, akkor is meg fogom venni, olyan fantasztikusan nézett ki. Két óra múlva pedig már a körmeimen volt. Ennyi.

Itt a China Glaze First Mate lakkját használtam alapnak hozzá, azon látható egy(!) réteg glitter. Nagyon-nagyon sűrű, de a múltkori Essence fedőlakkal ellentétben a körmökre itt szinte csak a glitter megy, az átlátszó összekötő anyag alig. Imádom a színeit, semmi hasonlóm nem volt eddig, az pedig külön nagyon tetszik, hogy (amint a mutató ujjamon is láthatjátok) extra nagy matt fehér glitterek is vannak benne. <3

china glaze happy holiglaze collection

Your Present Required

china glaze happy holiglaze collection

Bells Will Be Blinging

A harmadik lakk, amiről lemondtam (mivelhogy ugye glitter). Meg szálacskás is, azzal pedig erős fenntartásaim vannak. Világoskék alapra kentem fel, szerintem talán ez elemeli ki a legjobban a színeit: kék és holo glitterek, valamint holo szálacskák. Egy rétegben már nagyon erősen fed, elképzelhetőnek tartom, hogy önmagában is lehet használni 2-3 rétegben.

china glaze happy holiglaze collection

Bells Will Be Blinging

china glaze happy holiglaze collection

Be Merry, Be Bright

Oké, oké, igen, ő is glitter, mégis megvettem. Mentségemre szóljon, hogy azért, mert a Be Merry! miniszett másik 3 lakkja amúgy is a listámon volt és így a 4 mini lakkal sokkal jobban jártam (anyagilag és darabszámilag is), mintha a 3 teljes méretű lakkot vettem volna meg. Magyarázkodásnak hangzik? Lehet. Újra így tennék? Simán.

Lila és pink kisebb-nagyobb glitterek. Semmi rendkívüli, nem mernék rá megesküdni, hogy nem láttam még hasonlót, sőt szerintem a Golden Rose-nak vannak ennél sokkal izgalmasabb glitterei is. Viszont még mindig úgy gondolom, hogy a Be Merry! miniszett verhetetlen és ha őt is adják hozzá, annál jobb. ^^

china glaze happy holiglaze collection

Be Merry, Be Bright

china glaze happy holiglaze collection

És végül valami, amit nem lehet bekategorizálni. :D

china glaze happy holiglaze collection

There’s Snow One Like You

There’s Snow One Like You

china glaze happy holiglaze collection

There’s Snow One Like You

Őt vártam a leges-leges-legjobban. Annyi, de annyi posztot olvastam, annyi swatch-ot nézegettem róla! Volt aki imádta, még többen ki nem állhatták, pedig ő a legérdekesebb lakk az egész kollekcióból. Hogy vajon a legkihasználhatóbb is egyben? Kötve hiszem. :P Ugyanis tulajdonképpen egy darabos, érdes, pacsmagolós fehér masszáról van szó. Ja, igen, és van benne néhány fehér glitter is. Fura. Nagyon fura. DE ÚGY NÉZ KI, MINT A HÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!

És egyáltalán nem volt nehéz felkenni, pedig erre sokan panaszkodtak. Simán felkentem a két réteget, anélkül, hogy bármi nehézségbe ütköztem volna. Tény, eszembe sem jutott “szépen” kenni. Inkább ahogy esik, úgy puffan, de szerintem pont ez benne a lényeg. :) Ja, meg az, hogy ÚGY NÉZ KI, MINT A HÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Ők voltak tehát a China Glaze 2013-as karácsonyi lakkjai. Nekem nagyon tetszik, hogy ennyi és ilyen szokatlan színeket is bevállaltak. Nem hiszem, hogy ki tudnék emelni néhány kedvencet így a végére, de általánosságban el tudom mondani, hogy a foli-ok fantasztikus minőségűek, a mikroglitterek elképesztően szépek, a glitterek közül nekem csak a Your Present Required tetszik igazán, de az meg nagyon-nagyon, a There’s Snow One Like You pedig nálam az év lakkja, de legalábbis a télé. :)

Én már az őszi Autumn Nights-ot is nagyon szerettem, ezzel a kollekcióval pedig végleg megvettek kilóra. Most már hivatalosan is a China Glaze ez egyik kedvenc márkám. Remélem, ez a tavaszi pasztell retteneteket követően is így marad majd. :D

Érdemes megnézni a mini szetteket amúgy, nagyon jó kis összeállítások vannak köztük és sokkal jobban megéri így egyben venni őket, mint egyesével, persze csak akkor, ha sikerült pont azokat a színeket egy csomagba rakniuk, amiket amúgy is kinéztetek magatoknak. :)

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • Zsó - 2013-12-04 - 09:09

  Utállak :D Nagyon jó a kollekció, bár nem tetszik minden darabja, de a glitteresek… ohhhh. Amúgy a Be Merry lakk, nem tök olyan, mint a polka.com? Nekem rögtön az jutott eszembe.ReplyCancel

 • Netti - 2013-12-04 - 09:22

  Édesjézus *-* Bells Will Be Blinging <3ReplyCancel

 • Audrey80 - 2013-12-04 - 09:25

  Irtó jó mindegyik :) Az utolsó glitteres nagyon tetszik, vidám, színes :) Az utolsó meg…nem találok rá szavakat. Van humorérzékük a lakkgyártóknak, az biztos :DReplyCancel

 • FDK - 2013-12-04 - 09:37

  Jaj, jaj, jaj: nem tudok választani! :DReplyCancel

 • Odil - 2013-12-04 - 09:44

  Na tessék, most csak a kékes verziók tetszenek, megrontottatok :D Nehéz lenne választani, rajtad mindegyik jól mutat.ReplyCancel

 • Ági - 2013-12-04 - 09:56

  Az biztos, hogy könnyebb lenne felsorolni azt, ami nem annyira tetszik, mint azokat, amiktől teljesen odáig vagyok. :) Maradjunk annyiban, hogy a havas már kívül esik az én komfortzónámon, meg talán az összes glittert is túlzás lenne hazahozni, így az utolsó maradna, de a többi tényleg mesés!ReplyCancel

 • Iluss - 2013-12-04 - 10:42

  Ez már a fantasztikuson is túlmutat. Egyszerűen mesések. Valamiért nekem nagyon tetszik a havas, tényleg olyan, mintha hó fedné a körmeidet. Csodás! :D
  De amire azt mondtam, hogy “Jézus Úristen, mennyeien szép” az az arany. Hozzáfoghatót sem láttam még :3 Kell kategória! :D

  Azért most kicsit irigy vagyok :( :DReplyCancel

 • Marcsi - 2013-12-04 - 11:16

  Basszus. :( Én hogy fogok szortírozni? Mégsem vehetem meg az összeset. Legalábbis remélem jut még nekem lakk, különösen a havasból! :DReplyCancel

 • Aggie - 2013-12-04 - 11:22

  Ma reggel megint újraterveztem… :DD Az a helyzet, hogy most már a So Blue Without You is kell…. Szóval két szett és 2-3 szóló lakk lesz az első körös beszerzésem, addig meg nézegetem a határidőnaplóm ;)))ReplyCancel

 • Lilla - 2013-12-04 - 11:27

  wow! mindegyik nagyon szép! különösen az arany, az all wrapped up (tesómnak), a bells will be blingin, be merry, be bright és a havas tetszenek :D a bells will be blinging alá milyen kéket használtál? (van egy sejtésem, de nem vagyok biztos) :)ReplyCancel

 • Nuada Stenonis - 2013-12-04 - 11:44

  Ez a havas lakk nagyon durva, óriási ötlet, és nem is néz ki rosszul :)ReplyCancel

 • Tekla - 2013-12-04 - 12:15

  Best post ever!!!ReplyCancel

 • Romina - 2013-12-04 - 12:25

  Congratulations! The bottles look all look so pretty together.

  It’s great that the collection has a couple of one-coaters…maybe good for stamping? I dont like to buy Konad polish, I prefer regular polish that can also be worn as a regular mani.

  Did you use top coat on the microglitters? How many layers does it need for a smooth finish? Are they a paint in the….well you know to remove them?

  Sorry about the questions! I’m still trying to figure out which ones to buy! :)ReplyCancel

 • Kitty - 2013-12-04 - 12:32

  A havas mindenképp kell, alap. A többivel kapcsolatban meg sírok egy sort, h melyik legyen, aztán inkább nem lesz egyik se :(ReplyCancel

 • Arabella - 2013-12-04 - 13:24

  Hű és ha. Nagyon szépek a lakkok, de ami elsőként eszembe jutott, az az volt, hogy rengeteg munkád lehetett ezzel a bejegyzéssel. Megérte a befektetett energiát, élvezet volt nézni a képeket és olvasni a szöveget, köszi! :)

  (A All Wrapped Up szerinted mennyire hasonlít a Skyscraper-re? Az és a piros tetszik a legjobban, de ha nagyon hasonlóak, akkor majdnem nyugodt szívvel tudnám kihagyni. :) )ReplyCancel

 • dyna - 2013-12-04 - 13:28

  ez a havas de fura! :D a többi pedig mesés, a kedvencem a bogyós topper (persze a fehér lakkal, mesés!) :DReplyCancel

 • Moci - 2013-12-04 - 14:30

  Sikerült meggyőzni magam, hogy vannak hasonlóim, ezért csak a Put A Bow On It és a Travel In Colour lett az enyém. Az utóbbit te nem vetted meg? Ilyenem még nem volt, tök érdekessé tesz bármilyen színt.ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2013-12-04 - 14:55

   Zsó: Hasonlít rá, de szerintem nem egyformák. A Polka.com-ban kék glitterek is vannak, ha jól emlékszem. :)

   Netti: Hát, valami köze neki is van a témához. :D

   Audrey80: Szerintem az utolsót véletlenül nagyon elrontották, majd rájöttek, hogy így is meg fogjuk venni, ezért úgy hagyták. :D

   FDK: Tényleg nagyon nehéz. :)

   Odil: Mert a kék a legszebb szín. :P ;)

   Ági: Én is így próbáltam kizárni egy-két lakkot. Aztán…. :D

   Iluss: Az arany nekem is nagyon tetszik, alig várom, hogy úgy is felkenhessem, hogy rajtam is marad egy ideig. :)

   Marcsi: Nehéz lesz, nehéz lesz. :D

   Aggie: Azért kiszúrtam a mondatban az első kör kifejezést ám! :P ;)

   Lilla: A Flormar világoskék Wet Look-ját használtam alá. :)

   Nuada Stenonis: Én imádom, szerintem fantasztikus!!!! :D

   Tekla: :D :D :D

   Romina: Thanks! ;) I think the foil ones would be perfect for stamping, they really are very very pigmented. I used top coat on every picture, I always do. One coat was okay for me over the microglitters too. It wasn’t difficult to remove them, but I didn’t let them for long on my nails, so I guess that doesn’t count. :/ And it’s okay to ask! I’m here for that, aren’t I? ;)

   Kitty: Ha egyet választhatnék, én is a havasat mondanám.

   Arabella: Köszönöm szépen!!! :) Tényleg sokáig tartott, de élveztem. :) Lefotózom egymás mellett a két kéket és küldök róla képet, jó? ;)

   Dyna: Bogyós topper! :D Jó kis név neki. :)

   Moci: A Travel In Colour is megvan, csak nem tudtam, hogy az is a kollekció része. :/ Ajaj.ReplyCancel

 • Áhó - 2013-12-04 - 15:03

  Uuur isteeen. Az a havas kellll… Télleg olyan mint a hooooooooó. Asszem holnap mennem kell a naillandbeReplyCancel

 • sheera - 2013-12-04 - 15:04

  Most komolyan… Az ilyen posztok nagyon-nagyon ártalmasak az önmegtartóztató körömlakkpolitikámnak. Hiába mondogatom magamnak, hpgy van már elég lakkom, de egyszerűen mindig van olyan, amilyen még nincs. Viszont ez esetben, habár mindegyik lakk külőnleges, úgy igazán csak a There’s Snow One Like You regedott meg, de az már akkor, mikor hónapokkal ezelőtt az első swatchok megjelentek róla. És szerencsére ezúttal még ez a poszt sem tudott eltéríteni a szilárd elhatározásomtól, hogy a többire nincs szükségem (általában nem szoktam ilyen erős lenni -.-). Egyszerűen nem az én színeim. Viszont nagyon örültem ennek a szép hosszú posztnak, remélem máskor is lesz még ilyen.ReplyCancel

 • Arabella - 2013-12-04 - 15:20

  Hú, az nagyon-nagyon jó lenne, angyal vagy! :)ReplyCancel

 • Dönci - 2013-12-04 - 15:38

  Gyönyörűek, mindet elfogadnám :). Bár a So Blue Without You szerintem kicsit hasonlít a Moyra Glamour Shades 807-esére (lehet, hogy élőben nem). Mindegyik csodás, de nálam a havas a nyerő. Az KELL.ReplyCancel

 • Heni - 2013-12-04 - 16:02

  Fúúúúúúúúúúúúúú,

  így tömören. Mind kell!!! :)))))

  szebbnél szebbek. A glitteresek nagyon jók, de az arany és a kék is elnyeri az oscar pálmát nálam. (szerencsére a végén a fehér annyira nem, bár egy piros lakkal kombinálva…………….).

  fú, és megint csak hűűűűűűűűűűűűűűűűűReplyCancel

 • Lilla - 2013-12-04 - 16:18

  ó, igen :) ez volt a tippem :) most akarom felavatni :DReplyCancel

 • Lili - 2013-12-04 - 16:44

  aaaa There’s snow one like you *.* én nem tudom hogy mikor megyek legközebell árkádba, úgyhogy lehet hogy az Opi solitaire lesz a havas lakkomReplyCancel

 • anna - 2013-12-04 - 20:32

  Úristen!
  Just Be-Claws ,So Blue Without You ,All Wrapped Up gyönyörűek!!!!

  There’s Snow One Like You pedig… nála érdekese lakkot még nem láttam! :D

  A többi is nagyon szép ,de ezek valami fantasztikusak!!!ReplyCancel

 • 6kitty - 2013-12-04 - 21:18

  jaj hát a havas és az arany, meg a kék mikroglitteres *.* meseszépek!!!
  és Edina, ne bánd, hogy nem vetted meg a h&m 6-os szettjét (már ha azóta nem csaptál le rá :D) a piros tényleg eszméletlen szép. de másnapra akkora darabok pattantak le a körmömről, minden indok nélkül, hogy legszívesebben felborítottam volna az asztalt :(ReplyCancel

 • Sheera - 2013-12-04 - 23:24

  Még az előzőhöz: rajta van a blogod a bloglovin-os listámon, azt meg naponta többször nézem, úgyhogy rögtön látom, ha van új poszt, egyszerűen csak nincs elég gyakran :DReplyCancel

 • dia_p - 2013-12-04 - 23:30

  A csillámosak naggggyon szépek!
  Pont ma jártam az Árkádban, Seche fedőlakkért úgyhogy álldogáltam egy jó darabig hogy melyik jöjjön haza velem. A zöld volt a befutó és eszméletlenül néz ki, már itt csillog-villog a körmeimen:) Hogy hogy fogom megállni a rózsaszínest és a kéket azt még nem tudom… :D
  Jobb lett volna ha nem mutatod meg mindet!:)ReplyCancel

 • Mara - 2013-12-05 - 08:28

  wow választani sem tudok ! :) nem tudom, neked hogyan sikerülhetett :) mind nagyon gyönyörű :)ReplyCancel

 • Enci - 2013-12-05 - 08:32

  Wow!
  Nagyon vártam már a China Glaze karácsonyi kollekcióját, de még jobban vártam róluk a Te posztjaidat! Örülök, hogy így az esküvőhöz közeledve még volt annyi időd és energiád, hogy megcsináltad ezt a posztot :)
  Sajnos a mini szettek nem jöttek be. Nekem egyik glitteres se tetszik igazán. Ami a legjobban tetszik az a All Wrapped Up.
  Egy másodpercig sem gondolkoztam, hogy rendeljem-e meg vagy sem. :)
  A havas lakk pedig..elképesztő..nagyon-nagyon ötletes, és nagyon tetszik. De biztos nem rendelem meg, mert ismerve magamat max. 2x használnám.ReplyCancel

 • lakkomlakkom - 2013-12-05 - 09:36

  Áhó: Én minden nap így érzem. :D

  Sheera: Örülök, hogy az önuralmad győzött. :) Remélem, élőben is sikerül majd tartanod magad. ;) Azt nem merem ígérni, hogy sok ilyen poszt lesz, mert nem tervezem mindig megvenni majdnem az egész kollekciót. :/ :D Nincs elég gyakran poszt?!:D Ennél többet sajnos nem bírnék. :/ :S

  Arabella: Hát, tegnap este megpróbáltam, de a telefonom pont tök egyformának mutatja a kettőt, pedig nem azok! Megpróbálom majd géppel is befotózni, hátha azon látszani fog. ;)

  Dönci: Igazad van, tényleg hasonlóak! :)

  Heni: Valóban mind nagyon szép, de megértem, miért a kéket meg az aranyat emelted ki közülük. ;)

  Lilla: Nagyon jó szemed van! o_O :D

  Lili: Na, azért az a kettő közel sem hasonlít egymásra annyira! :D

  Anna: Kicsit meg vagyok lepődve, hogy ilyen sokatoknak tetszik a So Blue Without You, de örülök is neki, mert nekem is az az egyik kedvencem. ^^

  6Kitty: Tényleg?! Huhh. Egyrészt sajnálom, hogy így jártál vele, de akkor hál’Istennek, hogy kihagytam. :/ :)

  Dia_P: Jajj, a zöld tényéeg gyönyörű, én is nagyon szomorú lennék, ha kihagytam volna. :) Akkor most nem is tudom, mit kívánjak Neked, hogy sikerüljön ellenállni vagy sem. :D:D:D

  Mara: Örülök, hogy tetszenek! :) Tényleg nehéz közülük választani. :)

  Enci: Köszönöm szépen, nagyon jól esik, hogy örültél a posztnak! ^^ Tényleg elég macerás, meg időigényes volt, de mindenféleképpen szerettem volna segíteni Nektek a választásban. ^^ A miniszettek tényleg nagyon érdekesen lettek összeválogatva, de gondolom kitapasztalták már az okosok, hogyan tudják a legtöbbet eladni és ez alapján állítják össze őket. :) A havas lakk kihasználása tényleg kérdéses, bár mit is beszélek, nálam már mindegyiknek az. :D :/ReplyCancel

 • Mesi - 2013-12-05 - 15:58

  mekkorák a körmeid? >< Amúgy nekem ez a havas nagyon bejön *-* különleges, téli…ReplyCancel

 • zizitim - 2013-12-06 - 23:52

  Szerencsére egyiket sem érzem nélkülözhetetlennek, huhh, most megkönnyebbültem. De természetesen nem mondhatom, hogy nem tetszenek :)
  Ha választanom kellene azt mondanám, hogy az Elfin’ Around, a So Blue Without You és az All Wrapped Up. Na jó, lehet hogy az utolsót mégis muszáj lesz megvennem… kár volt ennyit nézegetnem :DReplyCancel

 • Manna (mannakörmök) - 2013-12-09 - 22:57

  gyönyörűek, választani sem tudnék közülük, igazi karácsonyi színek. az a hóhatású meg nagyon nagyon nagyon bejön. :))ReplyCancel

 • Thank you :) » lakkomlakkom - 2014-08-04 - 21:03

  […] And for those who dare, we have: Orly Plum Pixel, Golden Rose Matte Velvet 105, A-England Saint George, the blue holo Moyra (254), Barry M Blue Grape, Rimmel Moon Walking and China Glaze So Blue Without You. […]ReplyCancel

 • […] Red My List dupe) izgi lakkot tartalmaz ez a kollekció , ami szomorúsággal tölt el, hiszen a tavalyit konkrétan […]ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*