The Body Shop nyereményjáték!

This post is also available in: English

tbs_jatek

Ha valaki még nem látta volna: Instagramon indult egy nyereményjáték, aminek keretében három szerencsés megnyerhet egy-egy nagy testvajat a The Body Shop karácsonyi illatai közül. Ebben a posztban az én manikűrjeimet láthatjátok, amiket a márka három limitált, karácsonyi illata ihletett, most pedig ti jöhettek. :)

Nem kell mást tennetek, mint készíteni egy manikűrt, amit a Vanilla Chai, a Spiced Apple vagy a Frosted Berries illat inspirált, megosztani Instagramon és használni a #tbshun és a #tbshunxmas hashtageket. A nyereményjáték november 30-ig tart.

Kíváncsian várjuk a manikűröket! :) (A nyereményjátékra magyarországi címmel rendelkezők jelentkezhetnek. 18 éven aluliak szülői beleegyezéssel vehetnek részt a játékban. A nyertesek véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra. Egy személy több manikűrrel is jelentkezhet.)

Most pedig nézzük meg az én manikűrjeimet egy kicsit részletesebben is.

Vanilla Chai

Alapnak az ILNP Spiced Eggnog és Overnight Bag kerültek a körmeimre, ezekre nyomdáztam a Moyou Tropical 03-as lemezzel és a nyomdázást kezdtem el ecsettel és pár nyomdalakkal átalakítani, illetve kiszínezni.

A tusfürdőnek amúgy nagyon finom illata van, tipikusan az az esti, alvás előtti, megnyugtató illat, ami segít kicsit kikapcsolni a napi rohanásból.

img_0798

Frosted Berries

Az alap ennél a manikűrnél elég speciális: nem más, mint a PP Magic egyik korábbi verziója, amit én túl rózsaszínnek ítéltem meg, ehhez a nail art-hoz viszont pont tökéletes lett. :) Erre pöttyözgettem bogyószín nyomdalakkokkal, hogy így imitáljam a gyümölcsöket.

Ez a kedvenc illatom amúgy a három közül, mindenhova magammal hurcolászom ezt a kézkrémet, állandóan ezt kenem mostanában a kezemre, imádom a fanyarság és az édesség kettősségét.

img_0799

Spiced Apple

Ez lett a kedvencem: az alap a Dance Legend Strutter, erre nyomdáztam élénk zölddel és a Moyou Enchanted 16-tal, aztán egy nagyon vékony ecset és fehér nyomdalakk segítségével “havaztam” be az ágakat.

Bár picit fahéjas a testvaj illata és én legendásan irtózom a fahéjtól, ettől mégsem akarok kiszaladni a világból, mert az alma sokkal határozottabb benne – szerencsémre. :)

img_0800

Nagyon élveztem a manikűrök elkészítését, végre szakítottam egy kis időt nail artokra is. :) Kíváncsian várom a ti alkotásaitokat is! :) Sok szerencsét mindenkinek! :)

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • Pandi - 2016-11-23 - 15:15

  Imádom a Magic-et! De ezt a kezdeti verziója is HŰ, meg HA! :DReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2016-11-25 - 11:26

   :):):) Nekem itt még túlságosan hasonlított a Bohemian-re, de szó, ami szó, tényleg szép így is. :)ReplyCancel

 • Panna - 2016-11-23 - 15:54

  Beleremegett a szívem a Magic béta verziójába 😍ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2016-11-25 - 11:27

   Lehet, közvéleménykutatnom, meg szavaztatnom kellett volna, hogy melyik verzió legyen a befutó. :DReplyCancel

   • Panna - 2016-11-25 - 12:08

    Óh, hát én a végleges verziót imádom (sokkal egyedibb mint ez), de a rózsaszínimádatomat nem tudom fékezni a kép láttán :)ReplyCancel

 • Dia - 2016-11-23 - 16:13

  Mindegyik nail art nagyon szép *-*.
  Amikor a Frosted Berries inspirálta manikűrt nézegettem Instagramon sokáig gondolkoztam, hogy mi lehetett az alapja, így akkor már értem, hogy miért nem sikerült rájönnöm :) Nekem is nagyon tetszik a Magic béta verzió, lehet, hogy ezt is érdemes lenne kiadni, mondjuk Magic 2 néven :DReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2016-11-25 - 11:29

   Köszönöm! :)
   Ú, az nagyon izgi lenne, ha lenne egy Magic 2 is! :):):):)ReplyCancel

 • Audrey80 - 2016-11-24 - 09:54

  Nagyon szép manik!! Tényleg túl rózsaszín ez Magicnek, de lehet azért, mert a másikat megszoktam már, ez is szép szín.ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2016-11-25 - 11:30

   Köszönöm szépen! :)
   Nekem is egyértelműen rózsaszín ez, azért is nem döntöttem végül mellette.ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*