The Holo Hookup – April 2017

This post is also available in: English

collage_1

Újra THH idő van! Az áprilisi doboz témája a “Bucket List”, ennek megfelelően vannak a lakkok között elég meredek árnyalatok. :)

 

Glisten & Glow – A Little More Altitude

Az A Little More Altitude egy világos orgonanlila, ami kéken és lilán fénylik a benne lévő shimmernek köszönhetően, valamint tele van holo mikroglitterekkel. Nem az én színem, de ettől függetlenül én is láttam, hogy elég jól néz ki. :) (2 réteg)

Cupcake Polish – Go Parasailing With Me

A Go Parasailing With Me egy extrém élénk piros holo. Elképesztően szép fényes és szemkápráztató szín, zseniálisan mutat a körmökön. Felkenni nagyon egyszerű volt, hála a tökéletes formulának és a körmeimet sem fogta be. Az egyik legszebb korall-piros (ha van ilyen), amit valaha láttam. *_* (2 réteg)

Different Dimension – The Northern Lights Are Out

Ezt a dobozt szerintem a Different Dimension nyerte: a The Northern Lights Are Out egy gyönyörű, feketébe hajló, zöld-kék-lila multikróm, amibe ráadásul holo minipelyhek is kerültek. Elképesztően néz ki, lehetetlenség betelni vele. <3 (2 réteg)

Delush Polish – Keep an Ocean Mind

A hónap vendégmárkája a Delush Polish – egy márka, amit nagyon régóta szeretek, szóval éljen! :) A Keep an Ocean Mind egy szépséges teal/türkiz nagyon erős holóval. A pigmentáltsága nem kiemelkedő, nekem 3 réteg kellett a teljes fedéshez.

Nekem a Different Dimension és Cupcake Polish lakk mindent visznek, zseniálisan sikerültek, de a Delush Polish is igencsak szép látvány. :)

A doboz március 21. és 28. között lesz előrendelhető ITT.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • Audrey80 - 2017-03-14 - 11:00

  Huhh, piros és fekete :)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-04-10 - 13:43

   NAGYON durván szép az a piros. *_*ReplyCancel

 • Ritus - 2017-03-14 - 16:56

  Hűűű… Eddig sosem fordult elő, hogy egy dobozból két lakknál több tetszett volna, de most gyakorlatilag mindegyik jöhet. A Different Dimensions szerintem magamon korántsem tetszene annyira, mint Edina fotóin, de elég izgis ahhoz, hogy ennek ellenére is kapjon egy esélyt… ;)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-04-10 - 13:44

   Amúgy még nekem is csak nagyon ritkán tetszik egy egész doboz, néha nem is értem, mi alapján szedik össze egy hónapra az adott színeket. De nem tűnik túl tudatosnak. :DReplyCancel

 • Moci - 2017-03-14 - 19:44

  Már megint annyira gyönyörűek a fotóid, nyálcsorgató! A Go Parasailing With Me tetszik a legjobban, nagyon emlékeztet a Glam Polish Hibiscus Hideaway-re, azért nagyon oda voltam! Nem igazság, hogy a legtutibb színek mindig ilyen nehezen elérhetőek! Marad a képeid nézegetése! :)ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-04-10 - 13:45

   Köszönöm szépen! :):)
   Tééééééényleg olyan ez a Cupcake, mint az a Glam volt!!! Elképesztő, mire nem tudtok emlékezni. :)
   Remélem, azért idővel ez a szín vissza fog köszönni egy új Cupcake kollekcióban. :)ReplyCancel

 • Lara - 2017-03-22 - 15:26

  Ajvé…. The Northern Lights Are Out . Ez ilyen kötelező darab, azt hiszem. Mind csodaszép, de ez elvarázsolt.ReplyCancel

  • lakkomlakkom - 2017-04-10 - 13:46

   Huhh, az a lakk egy csoda, egyetértek veled. :)ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*