Polish Molish x Femme Fatale (+ Masura)

This post is also available in: English

polish_molish

Beszéljünk ma néhány Femme Fatale exkluzív lakkról, amit a Polish Molish webshoptól tudtok beszerezni. Három árnyalatunk van, igazából egyik izgalmasabb, mint a másik. :)

Azurehunter

Az Azurehunter  alapja világos kékes-lila jelly, ebbe került piros shimmer és holo mikroglitter és kék-zöld-teal multikróm pelyhek. Hol lilásabbnak, hol kékesebbnek tűnik és bár ezek a színek nekem elég káoszosnak tűnnek, valami csoda folytán mégis nagyon jól mutatnak együtt. (3 réteg)

Make Way For Your Queen

Make Way For Your Queen barnás-vörös jelly alapjában kék és fekete holo mikroglitterek, valamint tépett és négyzet alakú narancsos-vörös glitterek láthatóak. Mikor fény éri a glittereket, így azok kivilágítanak a sötétebb alapból, na az nagyon jól néz ki. *_* (3 réteg)

You Only Live Ice

A You Only Live Ice alapja egy teal-kék jelly, ebbe kerültek tépett és négyzet alakú réz glitterek és réz holo mikroglitterek. Természetesen nekem ő áll a legközelebb a szívemhez a három közül. :) (3 réteg)

Mindhárom lakkot könnyű volt felkenni, pedig féltem kicsit, hogy küzdeni kell ma velük. A pelyhek és a glitterek szépen eloszlottak maguktól a körmökön és a lakkok felülete sem lett annál érdesebb, amit egy vastag vagy két vékonyabb réteg fedőlakk ne tudott volna kiegyenlíteni.

Bónuszként pedig nézzük meg még egy store exclusive árnyalatot, méghozzá egy Masura-t:

The Darkest Hour Is Just Before Dawn

Én Masura store exclusive lakkról még eddig nem is hallotta, de lehet, hogy csak én élek egy kő alatt. A The Darkest Hour Is Just Before Dawn egy nagyon nagyon jól pigmentált fekete holo, amiben sok kicsi és elszórtan nagyobb arany glitterek találhatóak. A nagyobb glittereket halászgatni kell, a körmeimen láthatóak közül talán ha egy került magától oda, ahova. Viszont tényleg nagyon jó állaga van, kifejezetten jól esett őt kenegetni a sok jelly után. :):) (2 réteg)

A lakkokat a Polish Molish webshopjából tudjátok megrendelni, érdemes náluk körülnézni, mert sok szépségre lelhettek, főleg, ha a Ginger Polish tájékán is nézelődtök. ;)

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
  • Audrey80 - 2017-04-10 - 10:06

    Az utolsó tetszik, de a pelyhes Black Swan még jobban, az megvan.ReplyCancel

  • Moci - 2017-04-10 - 23:30

    Nem tudom mi van velem, nekem ezekben túl sok a glitter meg a pehely, de lehet eleve az alapszínük nem tetszik. Viszont az utolsó elég jól néz ki, nagyon feldobja az arany!ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*