Different Dimension – 90’s trio

This post is also available in: English

A Different Dimension egy újabb lakktrióval jelentkezik, méghozzá három neon lakkal. A márka tájékoztatása alapján a lakkok kifejezetten nail art-ok elkészítéséhez lettek kitalálva (nyomdázás, water marble), de önmagukban is fednek 2-3 rétegben. Erre a mondatra azért elég magasra szaladtak fel a szemöldökeim, hogy most akkor hogy is van ez, 2-3 rétegben fednek csak, de lehet velük nyomdázni?

Nos, nem, nem lehet. Pontosabban, mivel tényleg kell belőlük a három réteg az egyenletes fedéshez, ezért eszembe sem jutott megpróbálni nyomdázni velük. Abban merült ki a tesztelésem, hogy fekete lakkra pontozóval tettem fel mindhárom lakkból pöttyöket, de még így sem fedték el közel sem az alapot, pedig ezzel a technikával vastagabb rétegben kerülnek a körmökre, mint nyomdázáskor.

Három szín tartozik a szettbe: egy neon sárga, egy neon kék és egy neon rózsaszín. A sárga, sőt igazából mindhárom szín, amúgy sokkal élénkebb, ezt ITT érdemes megnézni.

Dope

Bomb

OMG

Ha csak sima neon lakkokat szeretnétek, akkor sem tudom őket ajánlani, mert a Cirque neonjait például egy álom felkenni, ezek meg egy kicsit nyúlósak, ragacsosak, nail art-ra pedig végképp nem ideálisak. Elég szomorú hangulatban írom ezt a bejegyzést, mert a Different Dimension nagy kedvencem, de ez a trió most sajnos nem sikerült. :/

Ezt ez egy valamit sikerült vele alkotnom, itt ugye egy csillag(?) alakú vinyllal fedtem le a fekete alapot és aköré kentem a sárga lakkot. Tisztán látható, hogy milyen vastagságban kellett felvinnem ahhoz, hogy fedjen.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*