ILNP – Real Magic collection

This post is also available in: English

Az ILNP egy jó pár hete mindannyiunkat meglepett, mikor minden előzetes bejelentés nélkül piacra dobta a Real Magic kollekciót, amibe 8 multikróm mikropelyhes topper tartozik. Mikor először megláttam őket, nem éreztem különösebb szívdobogást, de addig-addig nézegettem a képeket, míg az előrendelésnél az egész kollekciót a kosaramba nem tettem. Persze nem sokkal később írt a márka is, hogy elküldenék őket, ha benne vagyok, én pedig szerencsémre le tudtam mondani a rendelésemet – de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a saját pénzemen is megrendeltem volna mindet, szóval képzelhetitek, hogy mennyire tetszenek.

Kettesével kentem fel őket fekete alapra egy rétegben.

Abyss & Moonstone

A mutató- és a gyűrűsujjamon a Moonstone, a másik kettőn pedig az Abyss látható. Az Moonstone-ban vegyesen találhatóak kék és lila mikropelyhek is, az Abyss ehhez képest sokkal dominánsabban kék.

 

Head Start & Renegade

A mutató- és a gyűrűsujjamra a Renegade-et, a másik kettőre pedig a Head Start-ot kentem fel. A kicsit hidegebb Renegade-ből sem spórolták ki a színeket: látható benne zöld, kék és lila is, a Head Start pedig főleg melegebb színekben pompázik, benne sokkal sárgásabb, élénkebb a zöld, valamint arany is került bele.

Limitless & Mile High

Ennél a párosnál is jellemző, hogy az egyik inkább hideg, a másik meg melegebb színeket vonultat fel, de itt már a rózsaszín is megjelenik. A kis- és középső ujjamon látható Limitless-ben a már fent emlegetett sárgás fűzölddel keveredik, a Mile High pedig egy tealesebb zölddel és lilával keveri.

Scarlet & The Alchemist

A mutató- és a gyűrűsujjamon található The Alchemist élénk narancsból megy át zöldbe, a Scarlet pedig leginkább piros, bordó és pink színekkel ég, de arany és némi zöld is felfedezhető benne.

Szerencsére élőben is ugyanúgy, ha nem jobban, tetszenek, mint az első pár képen. Imádtam őket felkenni és fotózni is, nagyon hálás lakkok, mert mindig gyönyörűek. Ha kedvenc(ek)et kellene választanom nagy bajban lennék, de talán a Scarlet, a Mile High, a Head Start és a Moonstone lennének azok. Szóval a kollekció fele tulajdonképpen. :D

Az alapszínt bármire ki lehet cserélni, szinte mindenen másképp fognak mutatni, de szerintem leginkább sötét színekkel érdemes próbálkozni. Két rétegben még látványosabbak és nail artokba is remekül beépíthetőek, én már alig várom, hogy legyen egy kis időm kísérletezgetni velük. Azt szeretem bennük nagyon, hogy az Ultra Chrome Flakie pelyhes lakkokhoz (amiket imádok *_*) képest sokkal finomabbak, mégis nagyon látványosak.

Ha újra meg kellene vennem őket, egyértelműen megtenném. <3

A lakkok elérhetőek az ILNP webshopjában, vagy stockistoknál, mint a Hypnotic Polish vagy a Nailland.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
 • sophie - 2017-08-10 - 11:17

  Én a Scarletre és a The Alchemistre csaptam le az előrendelésnél, de az összes annyira szép!ReplyCancel

 • Dia - 2017-08-11 - 11:09

  A Scarlett és az Abyss nagyon szépek, de elég nehezen adok ki ennyi pénzt fedőlakkokra, így most nem érzek nagy késztetést a vásárlásra :) Mennyire nehéz őket lemosni?ReplyCancel

 • Moci - 2017-08-11 - 11:12

  Van közte egy pár tetszetős, különösképp a Scarlette, de én nem veszek már fedőlakkot, szinte soha nem használom. Mindig elcsábulok aztán csak ott áll szegény a polcon. Viszont tényleg nagyon szépek! :)ReplyCancel

 • Ági Mdolla - 2017-08-11 - 11:30

  Scarlett tényleg nagyon szép, őt az hiszem beszerzem majd!!!!ReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*