The Holo Hookup – October 2017

This post is also available in: English

Október az egyik kedvenc hónapom, mivel októberben születtem. Ez így elég sekélyesnek és énközpontúnak hangzik, és igen, az is. :) Szeretem az őszt, szülinapom lesz és jön a karácsonyi időszak is, szóval nekem az október az egyik legjobb dolog. A mai poszt pedig csak ráerősít erre.

A The Holo Hokkup októberi témája, a Ballroom Dance,  nem feltétlenül őszies, de kit érdekel, mikor 4 ilyen vagány körömlakk született belőle.

Cupcake Polish – Paso Doble

A Paso Doble egy igencsak különleges lakk: hol rózsaszínesnek, hol narancsosnak tűnik, ami konstans, az az, hogy szinte világít. *_* Az meg, hogy még holo pelyhek is vannak benne, csak hab a hab tetején. (2 réteg)

Different Dimension – Samba

A Samba egy mályvás, hideg rózsaszín, ami telis-tele van ezüst pelyhekkel és holo mikroglitterekkel, amiknek köszönhetően állandóan és észveszejtően csillog. Konkrét tűzijáték a körmökön. *_* (2 réteg)

Glisten & Glow – Rumba

A Rumba egy közepesen sötét türkiz, amibe holo mikroglitterek és kék shimmer került. (2 réteg)

Blush Lacquer – Cha-Cha-Cha!

A hónap vendégmárkája a Blush Lacquer.  Őszintén szólva én még sosem hallottam róluk, de a Cha-Cha-Cha! alapján érdemes utána nézni a lakkjaiknak. A THH boxba egy nagyon különleges, narancssárgás, rezes arany lakkot találtak ki, amivel engem azonnal meggyőztek. (2 réteg)

Ahogy láthatjátok, nekem nagyon bejön mind a 4 lakk ebből a dobozból. Hosszú ideje ez a legizgalmasabb hónap a THH történetében. *_* A lakkok szeptember 21-től lesznek előrendelhetőek ITT.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*