Femme Fatale – Goddess trio

This post is also available in: English

Mivel a karácsonyi időszaknak vége, a körömlakk-gyártóknak új téma felé kell fordulniuk és ugye mi is az az ünnep, ami marketinges mércével nézve már a nyakunkon van? Bizony, a Valentin nap. Kinek kenyere, kinek nem, az viszont biztos, hogy mostanában fogunk látni nem egy, nem kettő rózsaszín/piros/lila/cuki lakkot. A Femme Fatale például görög istennőket vett alapul, mikor megalkotta a Goddess triót.

Peitho

Peitho a meggyőzés és a csábítás istennője, az ő lakkja középlila – piros, rózsaszín és arany shimmerrel és holo mikropelyhekkel. (2 réteg)

Erato

Erato a múzsák egyike, ő felel az erotikus költészetért. Ennek megfelelően a lakk egy világos levendula – narancs és piros pelyhekkel, arany és pink shimmerrel és holo mikroglitterekkel. (2 réteg)

Aphrodite

Végül pedig ki más jöhetne, mint Aphrodite, a szerelem, a szépség és az élvezetek istennője. Ez a lakk magába is foglalja mind a három témát: thermal/thermo, vagyis hőre változik a színe. Az üvegben, illetve az ujjakon hidegben egy kifejezetten élénk pink, az ujjakon, melegben pedig nagyon világos, majdnem fehér, rózsaszínné válik. Hőmérséklettől függetlenül pedig látható benne kék shimmer és kifejezetten nagy zöldes-arany pelyhek. (3 réteg)

Ha kifejezetten szeretitek ezeket a hagyományosan ultralányos színeket, akkor ezt a triót nektek találták ki. Sajnos csak egyben érhető el a 3 lakk, így elég nagy elköteleződést igényelnek – ráadásul csak limitált ideig rendelhetőek, január 11-ig ITT. Viszont elvileg előbb-utóbb a stockists-hoz is eljutnak.

Back to top|Share on Facebook|Share on Twitter|Share in e-mail
  • Dia - 2018-01-11 - 10:09

    Igazából csak az Aphrodite ami szerelem ebből a trióból, de ő nagyon-nagy így lehet, hogy megveszem őket. Már csak azért is mert a te képeiden a másik két szín is tetszik :)
    Tavaly is megvettem a Beauty and the Beast triót, elsősorban a nude színű lakk miatt másodsorban a témája miatt (imádom a mesét/a filmet, mindent ami Szépség és a Szörnyeteg). Egyébként is a lakkvásárlás nem egy racionális műfaj :DReplyCancel

    • lakkomlakkom - 2018-01-12 - 09:00

      Hát nem, egyáltalán nem az. :D Nekem is el lehet adni szinte bármilyen lakkot, ha a témája közel áll a szívemhez. Erre az egyik legjobb példa egy Hamilton musical inspirálta lakk, ami az egyik kedvencem, pedig a színe teljesen hidegen kellene, hogy hagyjon. :DReplyCancel

E-mail címed nem fog megjelenni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. *

*

*